Få lange og fyldige øjenvipper med vippeserum

Indeholder reklamelinks

af Olivia
Vippeserum

Hvad hvis vi sagde, at du helt naturligt kunne opnå lange, fyldedige øjenvipper? Selv om du nok ikke skal regne med, at dine naturlige vipper kan vokse sig til et niveau lig det, man får med eyelash extensions eller falske vipper, er der altså meget man kan gøre for at få længere og flotte vipper helt uden makeup. Med de rette kosttilskud – som f.eks. kollagenpulver – og/eller en god vippeserum, kommer du i hvert fald helt sikkert tættere på drømmevipperne. I dette indlæg fortæller vi dig hvordan.

Hvordan virker vippeserum?

Når man tænker over, hvor meget tid og hvor mange penge, man bruger i løbet af sit liv på at pleje sit hår på hovedet, kan det virke lidt paradoksalt, at man ikke udviser den samme omsorg for ens øjenvipper. Det er da en del af forklaringen på, at vippeserum er blevet så populært i løbet af de seneste år, for hvem drømmer ikke om at have lange, fyldige øjenvipper helt uden extensions, falske vipper eller mascara?

Vippeserum virker på den måde, at det tilfører næring og pleje til vipperne i form af et serum. Det påføres men en tynd pensel, som påføres langs linjen på øjenlågene, hvor øjenvipperne starter.

Vippeserum test – Det bedste vippeserum

Der er stor forskel på de forskellige varianter af serummer på markedet. Mens nogle serummer primært giver lange vipper, er der andre, der i højere grad giver fyldige vipper, og så er der selvfølgelig også dem, der ikke giver nogen af delene. Det kan derfor oftest godt betale sig at undersøge, hvilke, der rent faktisk virker, og hvilke, der mest bare er noget humbug.

Bedst i test – Vippeserum fra M2 Beauté

Det er et tysk firma, der står bag et af de mest populære vipperserummer på markedet. M2 Beautés vippeserum indeholder en ingrediens ved navn Methylamido Dihydro Noralfaprostal, hvis virkning er blevet videnskabeligt påvist i flere undersøgelser. Ved blot 8 ugers konsekvent brug af produktet, kan man opnå en vækst af sine øjenvipper på adskillige millimeter. Det er også derfor, at M2’s vippeserum flere gange er blevet udnævnt som et af dem, der er bedst i test.

Highlights

  • Aktiverende serum
  • Hurtigtabsorberende
  • Fremmer naturlig vækst
  • Stimulerer både aktive og inaktive hårrødder
  • Fyldt med nærende ingredienser
  • Mest populære vippeserum hos Matas

Virker vippeserum?

Man kan ikke sådan helt overordnet sige, om vippeserum virker eller ej. Der findes mange forskellige produktvarianter, og det er absolut ikke alle, der virker lige godt.

Men når det så er sagt, kan du altså godt regne med, at hvis du vælger et godt kvalitetsprodukt, så får du også et vippeserum, der rent faktisk virker. Du skal ikke regne med mirakler, men du kan godt forvente et par millimeter ekstra i dine øjenvippers længde, og selv om det måske umiddelbart lyder af lidt, er det faktisk en ganske stor procentvis vækst, når man tager øjenvippernes generelle længde i betragtning.

Andre læste også