Bedste øjencreme: Vores 5 favoritter

Indeholder reklamelinks

af Rosa
Øjencreme

Er du også udfordret af mørke rande, poser, fine linjer og/eller smilerynker under og omkring øjnene? Så småt som man nærmer sig 30-års alderen, begynder kroppen at producere mindre kollagen, nemlig det protein kroppen – og specielt huden – bruger til at holde sig ung og spændstig. Det er en helt naturlig og forventlige proces, som de fleste af os kvinder bliver udfordret af omkring 30’erne, men derfor kan det alligevel godt være noget generende.

Heldigvis er der hjælp at hente. Med den rette øjencreme kan du faktisk både mindske, udskyde og endda forebygge hudens alderstegn ved og omkring øjnene.

Efter at have prøvet utallige øjencremer gennem tiden, har vi her gjort det nemt for dig ved at samle hvad vi mener er de 5 bedste øjencremer på markedet lige nu.

Bonustip: som tidligere nævnt er en af grundene til forekomsten af rynker kroppens egen evne til at producere proteinet kollagen. Vi har skrevet en udførlig guide med alt du skal vide omkring kollagenpulver – fordele, bivirkninger, bedste produkter m.m., så du har mulighed for at gå til kamp mod alderstegnene med midler, der virker både indefra og udefra.

1. Øjencreme fra Ole Henriksen

Highlights

  • God til normal, tør, sensitiv og kombineret hud
  • Giver et lysere udseende til øjenområdet
  • Givere en god glød
  • Fugtgivende
  • Mindsker mørke rander, fine linjer og små smilerynker

Ole Henriksens Truth Banana Bright Eye Cream er endnu en genistreg fra cremekongen Ole Henriksen og hans serie af populære produktserie “Truth”. Dette produkt fungerer som en anti-age øjencreme, der lysner øjeblikkeligt.

Cremen farvekorrigerer huden og efterlader den glat, frisk og fugtet. Den reducerer ligeledes fine linjer og smilerynker i huden omkring øjnene.

Den har et højt indhold af C-vitamin og kollagen, som hjælper med at bekæmpe ældningstegn i huden. Kollagen hjælper også med at forbedre hudens elasticitet.

En af grundene til vi er helt vilde med lige præcis denne øjencreme er, at den er fuldstændig fri for parabener, farvestoffer og kunstig parfume. Indholdet af jojoba-olie i cremen gør den desuden ekstra blød og nærende.

2. Øjencreme fra Ecooking

Highlights

  • 100% vegansk
  • God og drøj ved påførelse
  • Fyldt med vitaminer og økologiske ingredienser
  • Indeholder jojobaolie, kokosolie og glycerin
  • Intens øjencreme, hvor blot et par dråber burde være nødvendigt

Ecooking er et dansk kvalitetsbrand, som siden 2015 har produceret hverdagsluksus til din hud med ingredienser, der så naturlige og økologiske som muligt.

Øjencremen fra Ecooking er ingen undtagelse. Her får du en effektiv øjencreme, som kan mindske sorte rande, smilerynker og fine linjer i huden omkring øjnene. Den giver en jævn tone og har en opstrammende effekt, som gør din hud ung og spændstig.

Den indeholder alge- og rosmarinekstrakt, økologiske E- og A-vitamin såvel som økologisk jojobaolie, kokosolie og glycerin. Og så er den sågar 100% vegansk.

Det er en meget intens øjencreme, hvilket betyder, at der blot skal et par dråber til to gange dagligt. Vi anbefaler, at du bruger øjencremen morgen og aften for at opnå den optimale effekt.

3. Øjencreme fra Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er endnu en dansk succes, som siden 1997 har lavet kvalitetsprodukter til din hud, hår og krop. Deres dermatologisk testede anti-aging øjencreme er en klar favorit. En lækker, effektiv og forebyggende creme, som ved anvendelse morgen og aften giver en blød, frisk og ungdommelig hud under og omkring øjnene.

Selvom den er uden parabener, anbefaler vi, at du bruger den hveranden dag de første 2 ugers tid, da cremens indhold af A-vitamin godt kan give en smule rødme i starten.

4. Øjencreme fra Clinique

Øjencremen fra det klassiske mærke Clinique er en fugtgivende øjencreme, som er specifikt udviklet til dig med fin og sart hud omkring øjnene.

Den har en beroligende effekt på huden og er mest optimal ved påførelse morgen og aften. Denne øjencreme har ligeledes en reducerende effekt på synligheden af mørke rande, skygger, poser under øjnene, fine linjer og lignende.

Cliniques “All About Eyes Rich”-øjencreme har vundet adskillige bedst i test og er oftalmologisk testet.

5. Øjencreme fra Plaisir

Plaisir Intensive Anti-Ageing Eye Cream er en øjencreme udviklet af Matas. Den er lavet specielt til kvinder over 55 år, der ønsker en øjencreme, som har en intensiv effekt på rynker.

Eftersom huden omkring øjnene er meget fin og tynd, har huden specielt behov for ekstra pleje med henblik på at forbedre elasticiteten og reducere forekomsten af rynker.

Cremen indeholder sodium hyaluronate, som har en virkelig positiv effekt på bekæmpelse og minimering af rynker. Derudover indeholder den også Ceramide NP og shea butter, som gør din hud fugtig og blød efter påføring.

Øjencremen er produceret i Danmark og indeholder ligeledes ingen parfume. Den er specielt velegnet til kvinder med sensitiv hud.

Andre læste også