James Read – Verdens (måske) bedste selvbruner

Indeholder reklamelinks

af Josefine
James Read

Der er ingen tvivl om, at James Read er selvbrunerverdens ukronede konge. Allerede fra barnsben har Read interesseret sig for selvbruner, og han har siden dedikeret sit liv til at skabe nogle af de bedste selvbrunerprodukter på markedet, hvilket har gjort ham til en af verdens absolut førende “self tanning”-eksperter.

Han har formået at opbygge et imperium og stort portefølje af selvbrunere i forskellige formater, der passer til ethvert behov. Fælles for dem er dog, at de efterlader en misundelsesværdig, ensartet, og ikke mindst naturlig kulør. Her guider vi dig gennem de forskellige varianter af selvbrunere fra James Read, så du kan finde frem til netop dét produkt og format, der passer bedst til dig og dine behov.

James Read Gradual Tan H2O Tan Drops Face – 30 ml

James Read Gradual Tan H2O Tan Drops forefindes i et format, der minder meget om et serum. Det vil sige, at produktet leveres i en lille flakon, hvortil der følger en lille pipette, der sidder i låget, præcis som man kender det fra serummer, hyaluronsyre og lignende.

Men James Read Tan Drops skal ikke benyttes som et serum – og det er faktisk netop dét, der er rigtig smart ved netop denne form for selvbruner. I stedet for at påføre produktet som et skridt i din hudplejerutine for sig selv, blander du blot nogle dråber af det med din foretrukne ansigtscreme.

Du kan dermed selv justere, hvor kraftig en kulør du ønsker, ved at regulere antallet af dråber, du blander sammen med din creme.

James Read H2O Tan Mist Face – 100 ml

Fælles for folk, der bruger selvbruner, er frygten for ujævn kulør og grimme orange – eller hvide – striber. Især hvis man er utålmodig eller bare ikke har særlig meget tid at gøre godt med til hudplejerutinen, kan man ofte ende op med et knapt så perfekt resultat, der rimelig hurtigt afslører, at det altså ikke er en naturlig tan.

Men denne frygt kan du godt gemme væk med James Read’s H2O Tan Mist. Her får du nemlig en selvbruner der er nem og hurtig at påføre, og som efterlader en jævn kulør over helt ansigtet.

Produktet forekommer nemlig som en smart spray, du nemt sprayer over ansigtet efter behov og i den mængde, du ønsker. Det giver en jævn fordeling af produktet over hele ansigtet, og du kommer også nemt ind i de lidt mere omstændigheder områder og kroge som for eksempel hårgrænsen.

James Read Instant Bronzing Mist Face & Body – 200 ml

Det er en kunst at skabe en ensartet kulør over hele kroppen med en jævn overgang til ansigtet, og det kan især være svært, hvis man skal bruge forskellige selvbrunerprodukter til hvert formål. Det er der heldigvis en løsning på, og selvfølgelig har selvbrunerkongen James Read også et produkt, som du kan bruge i både ansigtet og på kroppen.

James Read Instant Bronzing Mist Face & Body er en let spray, der virker hurtigt, og som er nem at påføre. Du sprayer bare de områder, krop som ansigt, som du godt kunne tænke dig at tilføje noget kulør.

James Read Sleep Mask Tan Retinol  – 50 ml

Vil du gerne have, at din selvbruner gør sit arbejde, mens du sover? Og ønsker du også at bekæmpe alderens tegn på din hud? Så er James Read Sleep Mask Tan Retional helt sikkert produktet for dig.

Udover at efterlade en misundelsesværdig glød, indeholder dette multivirkende produkt også vidundermidlet retinol, der aktivt hjælper med at reducere fine linjer og rynker.

Andre læste også