Bedste hyaluronsyre: Vores 3 favoritter

af Josefine

Hyaluronsyre er altså verdens ottende vidunder, når vi snakker om at give fugt til huden. Ved at inkorporere hyaluronsyre i din daglige hudplejerutine kan du nemt og hurtigt opnå den misundelsesværdige glød, du altid har drømt om, og så kan det tilmed gøres ganske billigt. Her besvarer vi alle dine spørgsmål om den populære fugtgiver.

Hvordan bruger jeg hyaluronsyre?

Det er virkelig nemt at inkorporere hyaluronsyre i din hudplejerutine. Det er nemlig bare et spørgsmål om at tilføje et “ekstra lag,” når du alligevel har gang i ansigtsrens, cremer, m.m.

Der findes selvfølgelig mange forskellige former for hyaluronsyre, men som regel findes det i form af et serum. Hvis du har valgt dette format, påfører du bare et par dråber af serummet på ren hud, inden du påfører din fugtighedscreme og/eller andre cremer.

Hvilken hyaluronsyre skal jeg vælge?

Det bedste hudplejeprodukt til dig kommer selvfølgelig an på dig og din hudtype. Når det så er sagt, findes der visse vidunderprodukter, som bare er en sikker vinder, uanset om du har fedtet eller tør hud, om det er sommer eller vinter, og uanset hvilket problemområde, du prøver at arbejde på.

Pudderdåsernes “Alt i en Hyaluronsyre” er et af de produkter. Denne serum indeholder ikke bare én, men hele tre forskellige typer hyaluronsyre, som dermed virker på tre niveauer og foruden at give en solid dosis fugt både hjælper med at minimere fine linjer samt med at øge hudens fasthed.

Derudover er produktet både vegansk og parfumefrit. Så bliver det ikke bedre!

1. Alt I En Hyaluronsyre fra Pudderdåserne – 50 ml

Highlights

 • Lavet til alle hudtyper
 • Indeholder 3 forskellige typer hyaluronsyre
 • Anti-age effekt
 • Afhjælper rødme og irritation
 • Holder huden i naturlig balance
 • Fugtgivende i dybden, imellem og ovenpå huden
 • Uparfumeret

[dfrcs ean=”5711914160906″ name=”Pudderdåserne Alt i en Hyaluronsyre 50 ml” ]

2. Hyaluronic Acid 2% + B5 fra The Ordinary – 30 ml

Highlights

 • Fugtgivende og beskyttende
 • Ultraren og vegansk hyaluronsyre
 • Kan tiltrække op til 1000 gange sin vægt i vand
 • Indeholder vitamin B5, som forbedrer topisk fugtgivning

3. Symphonique Hyaluron Serum fra Beauté Pacifique – 30 ml

Highlights

 • Anti-age peptid-teknologi
 • Giver kraftigt fugtboost til din hud
 • Indeholder to slags hyaluronsyrer
 • Holder huden fugtig og spændstig gennem hele dagen
 • Indeholder ligeledes Papain-baserede exfolieringskoncept, der fjerner de øverste døde hudceller
 • Forbedrer hudens modstandskraft overfor skadeligt lys – herunder lys fra mobil, tablet og computer.

Hvorfor skal hyaluronsyre påføres før creme?

Hyaluronsyre, ligesom andre serummer, er noget mere tyndtflydende end de fede cremer. Hvis du lægger dette efter at have påført creme, vil serummet have sværere ved at trænge ind i huden, og du vil få langt mindre ud af produktet.

For at opnå det bedste resultat anbefales det, at du renser din hud, påfører serum og dernæst venter ca. fem minutter til produktet er trængt ind, før du påfører cremer. Mindre kan dog også gøre det i en travl hverdag, så hvis du ikke har tid til at vente adskillige minutter mellem skridt i rutinen, kan du altså også opnå næsten lige så gode resultater ved at påføre creme umiddelbart efter serum. 

Skal jeg bruge hyaluronsyre om morgenen eller om aftenen?

Du kan med fordel bruge din hyaluronsyre både morgen og aften for at opnå mest mulig fugt. Prøv evt. at eksperimentere med, hvad der fungerer bedst for dig, om end det så er at bruge kun morgen eller aften – eller begge dele. Der findes ikke to ansigter, der er ens, ej heller nogen universel opskrift på den perfekte hudplejerutine. Med andre ord er det op til dig at finde ud af hvilke produkter og i hvilken dosis, der passer bedst til dig og din hud. Det kan være svært, men når du først har knækket koden, vil din hud takke dig for det.

Hvorfor skal jeg bruge hyaluronsyre?

Du kan selvfølgelig sagtens have en rigtig fornuftig hudplejerutine uden hyaluronsyre, men især hvis du døjer med tør, tynd og/eller slap hud, kan et serum med denne fugtgivende syre være en rigtig god tilføjelse. Den fungerer også som et rigtigt godt alternativ til dig, der måske har fedtet hud eller bare ikke er så glad for de fede cremer, da der her er tale om en noget lettere substans.

Andre læste også

Vi bruger cookies til statistisk analyse, forbedring af brugervenlighed samt til at skræddersy indhold baseret på dine interesser. Accepter Læs mere