Chanel neglelak: 4 grunde til vi elsker den

af Josefine
Chanel neglelak

Udvalget af makeup og ikke mindst forskellige neglelakker på markedet kan virke noget overvældende. Det er ikke nok bare at tage stilling til farve og nuance – man bliver også nødt til at tage stilling til kvalitet, og det er en faktor, der afhænger meget af producenten bag. De forskellige neglelakker på markedet varierer nemlig meget i alt fra dækkeevne til holdbarhed. I vores optik er Chanel neglelak nok det bedste på markedet, og her fortæller vi lige præcis hvorfor.

Highlights

  • Ekstra holdbar
  • Beskyttende lak
  • Mere end 20 forskellige flotte farver
  • Let konsistent
  • Meget skinnenede og lakeret look
  • Fuldstændig ensartet resultat
  • Passer i enhver clutch

1. Chanel neglelak holder længe

Vi kender det alle sammen. Man har netop fået lavet den perfekte manicure, enten selv eller hos en professionel, og man nyder hver gang, man kigger ned på sine flotte, nylakerede negle. Men efter en dag med bad, håndvask osv., begynder de første ridser i lakken at vise sig – bogstaveligt talt. Der er intet værre end neglelak, der begynder at skalle stort set lige efter man har lagt den. For selv om det kan være et dejligt og afslappende ritual at lægge neglelak, så er det noget, der kræver tid, og det er nok de færreste der har tid – eller gider – at lægge det om flere gange ugentligt.

Derfor handler det om at vælge en neglelak, der ikke kræver så pokkers meget vedligeholdelse, og her er Chanel et rigtig godt bud. Chanel neglelak ligger ganske vist i den dyre ende af skalaen, men de er kendt for at holde længe, så i sidste ende bliver det ikke nødvendigvis så dyrt endda. 

2. Chanel producerer de bedste modefarver

Som et af de af de absolut ledende modehuse i verden, er Chanel virkelig et af de brands, der sætter dagsordenen, hvad trends angår. Denne status reflekteres også i husets linje af makeup med adskillige årlige kollektioner, der også reflekterer sæsonens mest eftertragtede farver.

Foruden tidens modefarver, finder du naturligvis også et udvalg af klassiske nuancer. Tag for eksempel den ikoniske Chanel neglelak, som blev undfanget i 90’erne ved at blande rød og sort neglelak, og som siden har opnået kultstatus.

3. De pynter på badeværelseshylden

Udover at lakken pynter på fingerspidserne, så pynter de fine, firkantede flakoner også på badeværelseshylden, kommoden, eller hvor du end opbevarer din neglelak. 

Der er ikke noget ved at købe kosmetik, som man føler sig nødsaget til at gemme væk i skuffer eller bag skabslåger, fordi det ikke lige passer ind i hjemmets æstetik. Det er unægteligt lækrere at købe noget, som man nyder at have stående fremme og kigge på i hverdagen.

4. Chanel neglelak har lang holdbarhed

Mens nogle har en foretrukken farve neglelak, som de bruger mere eller mindre altid, er der også mange, der godt kan lide at skifte lidt imellem farver og nuancer, alt afhængigt af sæson, humør, anledning eller andet. Det kan i så fald give mening at have en samling af forskellige neglelakker, så man kan skifte lidt imellem dem, som man lyster.

Det betyder dog imidlertid også, at der kan gå ganske lang tid, før man får brugt en neglelak op. Mange har da nok også oplevet, at de har måtte smide en neglelak, før den er brugt op, fordi den er begyndt at tørre ud.

Her er der endnu en fordel ved Chanel neglelak. Foruden at lakken holder længe på neglene, så holder den også længe i flasken, så du ikke behøver at skynde dig med at bruge den op.

Andre læste også